De hit van deze zomer

Ik heb het nu voornamelijk over schoenen gehad, maar nu heb ik het graag meer over een bepaalde stijl. De zon komt eindelijk weer tevoorschijn, dus mijn outfits veranderen weer op een goede manier. Dit jaar heb ik mij erg laten inspireren door de Ibiza mode. Dit is een stijl die vrij nonchalant en gemakkelijk overkomt, maar niks is minder waar. Niet elk kledingstuk is geschikt voor deze stijl, en je moet het zorgzaam samenstellen wil je het goed doen.

Losse kleding

De meeste kledingstukken lijken redelijk los te zitten, maar accentueren altijd op een bepaalde plek jouw lichaam. Dit kan de schouder of schouders zijn, of misschien je middel of zelfs enkels. Verschillende outfits in de Ibiza stijl hebben weer verschillende plekken die ze accentueren. Jij bent degene die dit bepaalt door de kleding uit te zoeken die het beste bij jouw lichaam past.

Start bij 1 kledingstuk

Ik begin zelf meestal met een basis kleur of kledingstuk, en pas daar de rest van de outfit op aan. Heb je nog bijvoorbeeld een schitterende gerafelde top liggen, zoek hier dan een verweerde spijkerbroek of juist een baggy broek met joggingsstof bij. Je kunt dit vervolgens perfect afmaken met accesoires als armbanden, tassen, slippers of een naturel kralenketting. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Qua accessoires kun je bij deze stijl vrij veel aandoen, maar houdt het dan wel goed bij elkaar passend. Ga bijvoorbeeld voor alleen maar pastelkleuren, of tinten blauw. Je kunt ook de kleur van je armbanden terug laten komen in je slippers of riem, dan krijg je een mooi geheel. Het leukste om de outfit af te maken vind ik een bloem in mijn haar, lekker zomers.