Als je van hard(core) houdt

Oke, ik zeg het eerlijk. Mijn muzieksmaak is wat anders dan die van de gemiddelde Nederlander. Daar waar de meeste meiden van mijn leeftijd dwepen met Justin Bieber houd ik van het iets hardere werk. De speakers van mijn auto mogen regelmatig bulderen, want ik hou van hardcore. Voor mij is het verder dan een voorkeur voor muziek; het is een echte lifestyle aan het worden. Braaf en burgerlijk kan altijd nog; ik leef een hardcore stijl. De speakers staan geregeld voluit, en in het weekend begeef ik me in het nachtleven. Helemaal losgaan en de stress van je dagelijkse leven vergeten voor een avondje.

Toon wat je voelt

Als je van hardcore muziek houdt toon je dat ook graag. Er is geen muziekstijl die zo met je uiterlijk verweven is als dit. Het spreekt dan ook voor zich dat je het liefste rondloopt in een mooie bomber met een trainingsbroek. De grote vraag is; waar vind je dat nou nog in een winkelstraat. Alles wat enigszins qua winkels de kop boven het maaiveld uitstak is verdwenen uit het straatbeeld. Tegenwoordig vind je alleen nog de smaak van de grote kudde in de fysieke winkels. Wil jij echt wat hebben wat uniek is, dan zal je online moeten gaan winkelen bijvoorbeeld gabberkleding online.

Helemaal happy met je postbode

Ik heb sinds een korte tijd het  hardcore shirt kopen ontdekt. Het internet is echt de mooiste winkelstraat die je jezelf maar kan voorstellen. Met je eigen muziek op zit je thuis op de bank terwijl je een nieuw jack uitzoekt om helemaal in los te gaan. Een dag later weet de postbode precies waar hij moet zijn; daar waar de muziek uit de ramen klinkt. Ik ben echt helemaal happy – hardcore – met mijn postbode.  Zo gemakkelijk kan het zijn.